Prodloužená lhůta vrácení zboží na 90 dní. Doprava při nákupu nad 1200 Kč zdarma.

Ochrana osobních údajů

GDPR.DOC: TODO CZ

  1. My, společnost ALBI Česká republika a.s., IČ: 497 08 368, se sídlem Thámova 289/13, 186 00 Praha 8, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 7943 (dále jen „Správce“), ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) zpracovává následující osobní údaje:
    1. v případě navštívení webových stránek Správce
      • ID zákazníka
      • IP adresa
      • user agent
      • cookies
  2. ID zákazníka, IP adresa, user agent a cookies budou zpracovány za účelem optimalizace zobrazení a chodu webové stránky a zajištění ochrany před kyberútoky. Takové zpracování umožňuje ust. článku 6 odst. 1. písm. f) Nařízení.
  3. Tyto osobní údaje budou zpracovány po dobu trvání návštěvy na webových stránkách prodávajícího a dále po dobu 3 měsíců od opuštění webových stránek.
  4. Bližší informace ke zpracování cookies naleznete v cookies liště při návštěvě webu Správce.
  5. Správce prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou důvěrné a nebudou poskytnuty žádné třetí osobě. Výjimku představují dopravci, kterým jsou osobní údaje kupujících předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro doručení zboží a dále zpracovatelé, kterými mohou být: 
    • správce webových stránek Správce, společnost PragueBest s.r.o., se sídlem
      Vítkova 5/32, Karlín, 186 00 Praha 8, IČ: 257 70 438,
    • poskytovatel webhostingových služeb, společnost Tlap s.r.o., se sídlem č.p. 19, 391 43 Běleč, IČ 28094433,
    • společnost Heureka Shopping s.r.o., se sídlem Karolinská 650/1, Karlín, 186 00 Praha 8, IČ: 023 87 727,
    • poskytovatelé úvěrových služeb,
    • provozovatelé online platebních služeb,
    • případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době Prodávající nevyužívá.
  6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – výmaz Správce provede, pokud tento výmaz není v rozporu s právními předpisy nebo jeho oprávněnými zájmy,
    • na přenositelnost údajů a právo požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • v případě zpracování prováděného na základě oprávněného zájmu Správce dle čl. 6 odst. 1. písm. f) Nařízení máte právo vznést námitku proti zpracování
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů a právo na účinnou soudní ochranu, pokud má za to, že jeho práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování jeho osobních údajů v rozporu s Nařízením.
Nahoru