30 dní na vrácení. Nakupte nad 2 300 Kč a dopravu máte ZDARMA. 
Bylo nás pět

Bylo nás pět

Seberozvoj

Seznamte se s týmem, který je hlavou, srdcem, rukama a nohama KINOKO.

Když jsem před třemi roky nastoupovala do Kinoka, po cestě do kanceláře jsem si říkala: „Achjo, nová firma, zase tolik nových jmen.” Když jsem ale zjistila, že si potřesu rukou pouze s pěti lidmi, napadly mě dvě věci. Jednou z nich bylo, že mohu smazat tahák na jména ve svém mobilu, protože očividině nebude potřeba. Druhá souvisela s obdivem a úžasem nad tím, jak to mohou v tak malém počtu zvládat. No, tři roky jsou pryč a já žasnu dodnes. Tým se nám za tu dobu proměňoval, tímto zdravím naše úžasné kolegyně Barču, Anet a Zuzku, které jsou na rodičovské. Ale mohu říct, že nás v podstatě bylo a je plus mínus pořád pět.

Troufám si říct, že většina z vás dokáže popsat, co je Kinoko. Ovšem zjistit, kdo za Kinokem stojí, to už bych chtělo denní dovolenou a pořádné stalkerské schopnosti. Jakkoliv lákavá výzva, řekli jsme si, že se raději obnažíme dobrovolně a prozradíme vám, co možná ani naši blízcí nevědí.

Bětka

Kdyby Kinoko bylo malé dítě, Bětka by byla jeho nejlepší mamka. Vychovává ho, předává mu hodnoty a stará se o to, aby se zkrátka mělo k světu. Nerada nosí brýle nebo čočky, ačkoliv má hromadu dioptrií. Zatím si nás ale nespletla, tak dobrý! V mládí hrála závodně lední hokej a prý si doteď zavazuje tkaničky jako malé dítě - smyčka smyčka zatočit. No fakt, byla jsem jednou svědkem. Jejímu synovi Johanovi budou brzy dva a nejčastěji je najdete v šumavských lesích nebo na rybách. Miluje vintage oblečení, interiérový design a divné vůně.

Terka

Terka je kouzelník ve vašem internetovém podvědomí. Zdálo se vám někdy, že jste mysleli na Kinoko a ono se vám zrovna objevilo ve feedu? Tak za to může ona! Terka je člověk, který je všude a zároveň nikde. Cestuje totiž obytňákem a pokud bychom hodnotili krásu takzvaného „homeoffice”, poráží nás na plné čáře. Při poznávání ji doprovází její pes a nefunkční tamagoči. Podcasty poslouchá zásadně jen při plavání a když se nemůže rozhodnout, jakou kávu by si dala, objedná si klidně dvě naráz.

Bety

Kinoko produkty jsou z velké části výsledkem její fantazie, nápadu a talentu. Designér se v ní nezapře ani ve volném čase, vyrábí totiž super originální batohy. Kreslí i nákupní seznamy, její muž tak tráví v obchodě více času, než by chtěl. Ráda straší lidi a často nás baví skomoleninami, která vymýšlí. Nikdy jsem ji neviděla v červeném oblečení a je to mistryně v nedočítání knih. Naše produkty testuje nejčastěji lezením po skalách. Jednou by chtěla vlastní kroj, na Slovensku se totiž účastní všeho, co zavání tradicí.

Mony

Moni a Bety jsou dva nosné pilíře, bez kterých by žádné Kinoko oblečení nebylo. Monča přenáší do reality všechny nápady, které se v našem týmu vytvoří a zajistí, aby naše kousky seděly všem křivkám a číslům v rodném listě. Manžel ji právem nazývá „tón v tónu Monika”, neb je vždy ráda oblečená v tónech jedné barvy, jimiž se pyšní i její osobní značka. Své oblečení chce mít sladěné s nádobím, které ten den používá. Řeknu vám, někdy je to v kuchyňce boj! Do plavání se zamilovala díky testování Kinoko plavek a miluje jakékoliv jídlo, které jí vypálí bacily. Nakupuje (skoro) jedině v Bezobalu a zná všechny triky, jak žít ekologicky.

Niky

Těší mě! V Kinoku se starám hlavně o chod a správu e-shopu, marketing, zaplavuji vaši schránku newslettery, tvořím grafiku a občas napíšu i nějaký ten článek. Říká se tu, že jsem „holka pro všechno” a není to úplně daleko od pravdy. V mládí jsem trénovala na Bikiny fitness a když jsem zjistila, že vyhraju pouze s umělými prsy, tak jsem se na to vykašlala. Zima nebo léto, vždy, když se v přírodě ocitnu kolem vody, musím si smočit nohy, nemůžu si pomoct. Jsem (nejen) v Kinoku takové přerostlé dítě, co miluje hlouposti a skopičiny. Učím se italsky, protože se budeme stěhovat do Itálie. Neustále čajíčkuji a nechápu milovníky kávy. Jo a vánoční světélka mám rozsvícená zásadně po celý rok.

Tony

Kolik majitelů značek jezdí do práce na kole, to nevím. Ten náš brouzdá pražské ulice na kole do práce každý den. Kromě legín z Kinoka si díky němu můžete pořídit deskovky z Albi a křupavý chléb v Antonínově pekařství! Je poctivým testerem našich legín a rád poznává svět, kde se inspiruje k novým nápadům. Od jeho dlouholeté přezdívky „Kokíno” je odvozený název Kinoko. Je to člověk plný energie se spoustou životních příběhů, kterými nás obohacuje vždy, když se jako tým sejdeme.

Dáňa

Dáňa je jazykem a myšlenkami Kinoka. Také buduje vztahy s nejvíc cool značkami a vytváří obsah na sociálních sítích. Miluje vůni paciček své fenky Oliv a jednou by chtěla mít slepice a žít s nimi na Vinohradech. Ráda by chtěla být minimalistou, ačkoliv je úplným opakem. Když má kolem sebe dceru Judit, pana manžela, Oliv a zbytek rodiny, kafe a knížku, je nejšťastnější na světě. Její přirozený habitat je kavárna nebo dětské hřiště.

Johanka

Pokud navštěvujete prodejnu a potkali jste usměvavou a přátelskou blondýnku, tak to mohla být jedině naše Johanka. Má spoustu zájmů a také talentu, proto Kinoko rozhodně není její jediná práce. 15 let tancovala street dance a asijské jídlo jí zásadně lžící a vidličkou. 

David

David má tu výhodu, že je vám z nás všech fyzicky nejblíže. Jako manažer prodejny ví o Kinoku první poslední a zároveň dokáže zjistit všechna vaše přání, potřeby, nápady a zpětnou vazbu. Má nejroztomilejšího pejska, který jednou v Kinoku způsobil naši dosavadně největší návštěvnost. V dospívání bylo jeho profesním snem stát se učitelem a Kinoko kousky nosí lépe, než my všichni dohromady.

Autorka: Nikola Lisá

Naposledy přidané

Nahoru